Општо за компанијата

Општо за компанијата

ОДМОРИ СЕ ТРАВЕЛ е интернет туристичка агенција, која има за цел да му помогне на корисникот да избере аранжман што најмногу одговара на неговите потреби.

На интернет порталот odmorise.mk се претставени сите понуди од туристичките агенции во Македонија со што му се овозможува на корисникот лесно и на брз начин да дојде саканиот аранжман на едно место. Порталот овозможува и on-line продажба на туристички аранжмани кои што ги нудат сите туристички агенции во Македонија. Целта ни е да му помогнеме на клиентот при изборот на најдобрата понуда за неговото патување или одмор, притоа без да ја менуваме цената која што ја нуди организаторот на патувањето.

Нашиот портал odmorise.mk ви нуди:

  • пребарувач на туристички аранжмани според вашите барања;
  • оn-line резервација 24 часа на ден преку нашата интернет страна;
  • безбедно on-line плаќање со кредитни/дебитни картички;
  • резервација на авио билети и хотели од целиот свет по најниски цени;

Визит карта

Име на компанија: ДТУ “Одмори се травел“ ДООЕЛ, Скопје
Седиште: Кочо Рацин бр 14, 1000 Скопје (Центар)
E-mail: contact@odmorise.mk
Телефони: 02/614 74 37 или 078/ 368 048
ЕМБС: 6698751
ЕДБ: 4058011509510
Жиро сметка: 210066987510113
Банка: НЛБ Тутунска Банка, АД Скопје

Мисија

  • да ги собереме сите туристички понуди кои што ги нудат туристичките агенции во Македонија;
  • да им овозможиме на нашите посетители да ја пронајдат најсоодветната понуда;
  • да му помогнеме на клиентот да пронајде понуда која најмногу ќе му одговара за своето патување;
  • корисниците да добијат подетални информации за понудите што се нудат од страна на агенциите;
  • да ги информираме посетителите на odmorise.mk за најновите и најатрактивни понуди.

Лиценца

Licenca

ЛОКАЦИЈА

Кочо Рацин бр 14, Работнички Универзитет (ЦЕНТАР), 1000 Скопје (Центар)

Ви треба помош?

За помош или резервација на било која понуда, Ве молиме јавете се на:

02/6147437

078/368-048

Топ Аранжмани
© 2015 ОдмориСе | Сите права се задржани. | Авторски права


Контакт информации

ОДМОРИ СЕ ТРАВЕЛ ДООЕЛ
Кочо Рацин бр.14, 1000 Скопје
Работнички Универзитет (ЦЕНТАР)
Тел: 02 614 74 37
Моб: 078 368 048
Емаил: contact@odmorise.mk
Информатор

Оставете Ваш e-mail за да ги добивате нашите актуелни понуди.