ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Прибирање на податоци и нивна употреба

ОДМОРИСЕ.МК се обврзува да ја штити приватноста на корисникот, согласно Законот за заштита на личните податоци.

Сите податоци за корисникот се потребни заради вршење на резервација за одредена услуга која што се нуди на нашиот портал, за издавање на патнички ваучер или за информирање за најновите понуди (доколку тоа Вие го побарате).

Кои информации ги добиваме, и како ги користиме истите

Податоците кои се дадени при резервација на еден туристички пакет, ги посредуваме до организаторот на конкретното патување, исклучиво заради извршување на резервација и издавање на патничкиот ваучер.
На ваше барање може да ви испраќаме и актуелни туристички понуди, last minute понуди и новости за нашата интернет страна. Во случај да овие известувања не сакате да ги примате, можете од нив да се одјавите кога тоа ќе го посакате.
Вашите лични податоци ќе бидат искористени за точна и навремена испорака на ваучерите, за наградни игри, анализа и подобрување на нашиот портал, како и за подобрување на понудата на услугите.

Откривање на податоците

ОДМОРИСЕ.МК го задржува правото на откривање на Вашите лични податоци во случаи кога тоа се бара по закон или е потребно во водењето на некоја судска постапка, за заштита на нашите бизнис интереси и интересите на нашите корисници.

ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

ОДМОРИСЕ.МК се грижи да ја овозможи безбедноста на вашите лични податоци. Податоци се грижливо чувани од губење, уништување, фалсификување и неавторизиран пристап. ОДМОРИСЕ.МК порталот содржи и документи, податоци, информации и врски до други Интернет страници креирани од трети лица (линкови) кои ќе бидат обележани како такви, секогаш кога тоа е можно. Кога ќе ја напуштите е-продавницата на ОДМОРИ СЕ, ве молиме водете сметка и прочитајте ги изјавите за заштита на личните податоци на секоја интернет страница.

Право на информации

Доколку имате некои прашања што се однесуваат на заштитата на личните податоци и како ги употребуваме истите, ве молиме контактирајте не на contact@odmorise.mk. На ваше барање, ќе бидете во најскоро можно време информирани кои од вашите лични податоци, доколку ги има, се прибрани за време на вашите посети на нашата е-продавница.

 

Ви треба помош?

За помош или резервација на било која понуда, Ве молиме јавете се на:

02/6147437

078/368-048

Топ Аранжмани
© 2015 ОдмориСе | Сите права се задржани. | Авторски права


Контакт информации

ОДМОРИ СЕ ТРАВЕЛ ДООЕЛ
Кочо Рацин бр.14, 1000 Скопје
Работнички Универзитет (ЦЕНТАР)
Тел: 02 614 74 37
Моб: 078 368 048
Емаил: contact@odmorise.mk
Информатор

Оставете Ваш e-mail за да ги добивате нашите актуелни понуди.