Услуга 

Содржини 

Плажа 

Спорт и забава 

 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:
 * Превоз со авион на релација Скопје – Анталија – Скопје
*  7 дена на услуга All inclusive
*  Аеродромски такси
* Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
* Услугите на претставникот на организаторот или ино – партнерот на дестинацијата.
* Трошоци за организација на програмата.
ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:
 * Задолжително патничко осигурување.
* Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии.
УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
* Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО.
* За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку

 

Содржина

Типови на сместување

двокреветни соби

Макс. Возрасни: 2

Термини
Тип
Возрасни

SIDE HERA HOTELS 4*, SIDE

Сиде,Турција

Хотелот се наоѓа во регионот на Манагват, 4 км од центарот на градот и 65 км од аеродромот на Анталија.

Ви треба помош?

За помош или резервација на било која понуда, Ве молиме јавете се на:

02/6147437

078/368-048

Слични Аранжмани


mws01
MAYA WORLD SIDE 5*
585.00€ avg/night© 2015 ОдмориСе | Сите права се задржани. | Авторски права


Контакт информации

ОДМОРИ СЕ ТРАВЕЛ ДООЕЛ
Кочо Рацин бр.14, 1000 Скопје
Работнички Универзитет (ЦЕНТАР)
Тел: 02 614 74 37
Моб: 078 368 048
Емаил: contact@odmorise.mk
Информатор

Оставете Ваш e-mail за да ги добивате нашите актуелни понуди.