НАШ ПРЕДЛОГ

СОФИЈА за Нова Година 2015

Панорамски разглед на градот: градскиот плоштадот...

повеќе

Perun Lodge Hotel - Банско

Хотел Перун Лоџ се наоѓа во срцето на еден од најмодерните скијачки...

повеќе

Индивидуално патување во РИМ

Едноставно единствен – градот Рим е еден од најголемите живи музеи

повеќе

ТАЈЛАНД - Индивидуален аранжман

Тропска земја со разновидни убавини...

повеќе

Hotel MPM GUINNESS - Банско

- сместување во хотел Guinniess 4**** во стандардни двокреветни...

повеќе

Belvedere Holiday Club - Банско

Belvedere Holiday Club се наоѓа на самиот крај од одморалиштето...

повеќе

CITY BREAK ИСТАНБУЛ

Истанбул – град, спој на култури, инспирација на многу писатели,...

повеќе

МИНХЕН CITY BREAK

Германскиот град кој со право го заслужува епитетот најкосмополитски...

повеќе

CITY BREAK ВЕНЕЦИЈА

За романтичарите Венеција е остварување на сонот

повеќе

CITY BREAK БАРСЕЛОНА

Барселона – кралицата на Каталонија

повеќе

Милано City Break

Милано нема висока или ниска сезона. Тој е целогодишна дестинација.

повеќе

МИЛАНО ЗА Нова Година 2015

Незаборавна ноќ во градот на модата

повеќе

12 Декември. МИЛАНО со посета на ЛУГАНО и КОМО

Милано, најголемиот моден центар во Европа...

повеќе

Дочек на Нова Година во Будимпешта- 2015

Будимпешта за време на најлудата ноќ

повеќе

Истанбул - 06 Декември 2014

Истанбул, најкосмополитски град во светот...

повеќе

Амстердам за Нова Година

Амстердам градот на канали.

повеќе

Раскошот и сјајот на Баварија

Минхен – Баварска “Метропола со душа”, еден од најубавите градови во...

повеќе

Прага - Божиќна Магија

Прага е едно од најпопуларните и најоригиналните места кои треба да се...

повеќе

Будимпешта Виена и Братислава

Будимпешта Виена и Братислава

повеќе

Париз за Нова Година 2015

Париз за Нова Година...градот на светлината, модата, љубовта,...

повеќе

АВИО БИЛЕТИ :  Wizz Air | Pegasus | Turkish Airlines |Austrian Airlines | JAT Airways | BelleAir | CroatiaНАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

Кредитни картички & Уплатници

за повеќе информации посетете го следниов линк

повеќе


Напредно пребарување